Vorige slide
Volgende slide

VERSTOPTE HEMELWATERAFVOER

OORZAKEN VERSTOPTE HEMELWATERAFVOER

Een verstopte hemelwaterafvoer kan voor veel overlast zorgen. Het regenwater kan niet meer goed worden afgevoerd, waardoor het zich kan ophopen en uiteindelijk lekkages en schade aan de woning kan veroorzaken. Daarnaast kan er wateroverlast ontstaan in de tuin of op straat.

Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopte hemelwaterafvoer, zoals bladeren, takken, vuil en mossen die zich ophopen in de afvoerbuis. Ook kunnen dieren zoals vogels nestmateriaal in de afvoer verzamelen, waardoor deze verstopt raakt.

Gelukkig kunnen wij je helpen met het ontstoppen van jouw hemelwaterafvoer. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste gereedschappen om het probleem snel en vakkundig op te lossen.

VERSTOPTE HEMELWATERAFVOER VOORKOMEN

Om verstoppingen te voorkomen, is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen aan de hemelwaterafvoer. Verwijder bladeren en ander vuil uit de dakgoot en controleer regelmatig of de afvoerbuis nog goed doorstroomt. Ook het plaatsen van een bladvanger of regenpijpfilter kan helpen om verstoppingen te voorkomen.

Neem vandaag nog contact met Rioolservice Epe op voor het ontstoppen van de hemelwaterafvoer. Wij staan voor u klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat jouw afvoer weer optimaal functioneert. Bespaar jezelf de ellende van een verstopte hemelwaterafvoer en laat het over aan de professionals.