Vorige slide
Volgende slide

RIOOL INSPECTEREN

Rioolproblemen, ze komen altijd ongelegen. Er hangt een vervelend luchtje in de hal of de wc zit verstopt, waardoor het kleinste kamertje tijdelijk buiten gebruik is. Kortom: je hebt hulp nodig. En het liefst zo snel mogelijk.

RIOOL INSPECTEREN

Rioolservice Epe staat elke dag voor je klaar bij rioolproblemen. Van vuilophopingen tot boomwortels, er kunnen allerlei oorzaken zijn. Omdat het rioolsysteem zich onder jouw woning of bedrijfspand bevindt, is het een uitdaging om die oorzaak te achterhalen. Daarom passen we geavanceerde technieken toe:

–    Rioolinspectie met camera’s: met speciale camera’s verkennen we het rioolsysteem en kijken we hoe het in elkaar zit. Signaleren we een lek of verstopping? Dan traceren we met een ander apparaat waar dit probleem zich precies bevindt.
–    Rioolinspectie met rooktesten: om de oorzaak van stank op te sporen, doen we rooktesten. Met een rookgenerator blazen we het riool vol, totdat de rook ergens uit komt. Dat is de plek die om aandacht vraagt.

LOKALISEREN EN VERHELPEN

Kracht van Rioolservice Epe is dat we rioolproblemen zowel lokaliseren als verhelpen. Dankzij de geavanceerde technieken weten we precies waar het probleem vandaan komt. Hierdoor hoeven we niet alles overhoop te halen en kunnen we gericht aan de slag met een effectieve oplossing.

SNELLE SERVICE

Vermoed je dat het riool niet goed functioneert? Of heb je met spoed hulp nodig? Neem dan contact met ons op. We werken in de wijde omtrek van Epe en komen snel bij je langs om het riool te inspecteren.