Previous slide
Next slide

PUTTEN REINIGEN

Onze tankwagen met speciale installatie zuigt vuil af, terwijl het intussen spoelt met schoon water. Daarmee kunnen wij je ook op jouw (bedrijfs)terrein van dienst zijn. Deze installatie zetten wij met behulp van een trekker in voor specifieke (ondergrondse) reinigingsklussen. Vervolgens zorgen wij voor verantwoorde afvoer van het vervuilde water.

HORECA VETVANGPUTTEN

De vetvangput van een horecakeuken moet regelmatig worden geleegd. Laat dat maar aan ons over, wij weten wat ons te doen staat. We hebben de juiste middelen én wij weten raad met het afvalproduct. Wat ons betreft maken we vaste, periodieke afspraken, want dan is die klus maar vast geregeld. Ook op het moment dat de nood aan de man is, staan wij natuurlijk voor je klaar.

STRAATKOLKEN

De afwatering van een bedrijfsterrein is door hoogteverschillen zorgvuldig geregeld. De straatkolken in het wegdek hebben hierin een belangrijke rol. Om de afvoer van regenwater goed te laten blijven verlopen, moet de opvangvoorziening voor zand, blad, slib en afval regelmatig worden gereinigd. Die taak nemen wij graag op ons. Staat uw parkeerterrein of uw laadstation blank? Bel ons, wij hebben de juiste apparatuur paraat om het probleem te verhelpen.

DUIKERS

Pas als de waterdoorvoer in een duiker wordt belemmerd, wordt je écht duidelijk welke belangrijke taak deze vervult op je perceel. Zand, slib, takken en blad, de seizoenen geven van alles mee aan het water in beek of sloot. Het reinigen van zo’n duiker kan een grote klus zijn, maar is met de juiste kennis, middelen en ervaring goed te overzien. Neem contact met ons op, dan kunnen wij deze zorg voor je uit handen nemen.

POMPPUTTEN

Een pompput in je rioolsysteem zorgt ervoor dat het vuile water door kan stromen, over een grote afstand of bij een groot hoogteverschil. Blokkeert het riool, dan geeft dat een enorme ravage. Wij kunnen de pompput leegzuigen, de pomp schoonmaken en deze zo nodig repareren of vervangen. Beter nog zou het zijn als je zo’n calamiteit kunt voorkomen. Laat ons het preventief onderhoud op ons nemen, bijvoorbeeld met een vaste onderhoudsafspraak, dan heb je er geen omkijken meer naar. Wat kunnen wij voor je doen? We horen het graag.