Vorige slide
Volgende slide

AFVOERPUT BUITEN VERSTOPT

GEVOLGEN VERSTOPTE AFVOERPUT

Een verstopte afvoerput buiten kan voor vervelende en onhygiënische situaties zorgen. Het kan ervoor zorgen dat regenwater niet goed wordt afgevoerd, waardoor er plassen water ontstaan die kunnen leiden tot schade aan tuin of terras. Daarnaast kan een verstopte afvoerput buiten ook zorgen voor stankoverlast en zelfs insecten aantrekken.

Het is belangrijk om een verstopte afvoerput buiten zo snel mogelijk te verhelpen. De  ervaren medewerkers van Riool Service Epe beschikken over de juiste kennis en apparatuur om de afvoerput buiten weer vrij te maken. Of het nu gaat om bladeren, vuil of wortelgroei, wij lossen het probleem vakkundig op.

Om ervoor te zorgen dat de afvoerput buiten niet opnieuw verstopt raakt, is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen. Verwijder bladeren, vuil en ander afval dat zich in de afvoerput kan ophopen en zorg ervoor dat deze regelmatig wordt gereinigd. Op deze manier kun je problemen met een verstopte afvoerput buiten voorkomen en de buitenruimte schoon en goed onderhouden houden.